Radni zadaci

Kroz radne zadatke možete rasporediti rad više djelatnika na istom projektu/zadatku. Zadatak dodjeljujete djelatniku (uglavnom voditelj odjela) koji raspoređuje rad na zadatku jednom ili više djelatnika. Važno je napomenuti da se svaki zadatak može podijeliti na podzadatke. Klikom na opciju Radni zadaci

otvoriti će vam se ekran sa popisom postojećih zadataka/podzadataka kao na slici ispod. Crveni kvadratić pored naziva označava podzadatak.

U ovom dijelu prikazane zapise možete uređivati, pretražiti, brisati ili dodati novi, koristeći prikladne gumbe kao na idućoj slici.

Detaljnije o mogućnostima ovih gumbova možete vidjeti na:

Pretraga i uređivanje zapisa u FactorOne

Ako želite kreirati novi radni zadatak za određenog djelatnika, klikom na znak (+) otvoriti će vam se ekran za unos podataka novog radnog zadatka (slika ispod)

U ovom dijelu dodjeljujete naziv radnom zadatku, delegirate djelatnika, možete učitati određene privitke, kao i dodijeliti podzadatke.
Na ekranu unosite podatke vezane uz radni zadatak kao što su datum početka i završetka zadatka, djelatnik koji će obavljati radni zadatak, opis, privitak za navedeni zadatak i sl. Na prethodnoj slici možete vidjeti izgled ekrana za kreiranje zadatka, gdje u donjem djelu postoji dio koji se odnosi na podzadatke.

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga. Prihvaćanjem kolačića, pristajete na naše uvjete.