Cyber sigurnost &
zaštita sustava

Cyber napadi su sve češći posljednih godina, a poslovanju prijete računalni napadi s raznih strana.

Bilo da želite zaštiti korisnike ili servere, ili sumnjate da ste hakirani, možemo podići sustav vaše zaštite.

Razni modeli firewall-a i mrežne opreme

Serija FortiGate Firewall sljedeće generacije 40F idealna je za izgradnja mreža vođenih sigurnošću u distribuiranom poduzeću web-mjesta i transformacija WAN arhitekture u bilo kojoj mjeri.

Serija FortiGate/FortiWiFi 60F pruža brzo i sigurno SD-WAN rješenje u kompaktnoj radnoj površini bez ventilatora za poslovne urede i poduzeća srednje veličine. Štiti od cyber prijetnji s ubrzanjem sustava na čipu i vodećim sigurnim SD-WAN-om u industriji u jednostavnom, pristupačnom rješenju koje se lako implementira.

Serija FortiGate 80F pruža skalabilno i sigurno SD-WAN rješenje usmjereno na aplikacije u kompaktnom obliku stolnog računala bez ventilatora za poslovne urede i poduzeća srednje veličine. Štiti od cyber prijetnji s ubrzanjem sustava na čipu i vodećim sigurnim SD-WAN-om u jednostavnom, pristupačnom rješenju koje se lako implementira.

Serija FortiGate 100F NGFW kombinira sigurnost temeljenu na umjetnoj inteligenciji i strojno učenje za pružanje zaštite od prijetnji na bilo kojoj razini. Dobijte dublji uvid u svoju mrežu i pogledajte aplikacije, korisnike i uređaje prije nego što postanu prijetnja.

360° ZAŠTITA

Naši proizvodi vam omogućuju Antivirus, Antispam, zaštite od napada na aplikaciju (App firewall), detekcija napada na server (IDS) te skeniranje SSL prometa, sve s jednog mjesta.

Malwarea zaštita

S automatskom nadogradnjom, brzom detekcijom zero-day propusta i heurističkom analizom, osigurajte sve svoje uređaje u mreži.

SAZNAJTE VIŠE

E-mail sigurnost

Baza podataka spam poslužitelja, antivirus, potraga za makro virusima unutar Office aplikacija, te zaštita klijenta i e-mail servera

SAZNAJTE VIŠE

Phishing prijevare

Blokirajte stranice koje vas navode na prijevare, zabranite nepoćudni sadržaj i nepotrebne reklame na svim računalima odjednom.

SAZNAJTE VIŠE

Ovlašteni i certificirani reseller FortiNet FortiGate uređaja.

Sumnjate da ste hakirani?

Da li vam je prikazana neka poruka i ne možete otvoriti svoje datoteke na računalu, ili imate sumnje da vam netko presreće e-mail poštu?

Forenzikom vašeg servera ili računala možemo potvrditi ili otkloniti vaše sumnje.

Saznajte više

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga. Prihvaćanjem kolačića, pristajete na naše uvjete.