Izrada web shopa povezanog na poslovni program

Fleksibilna arhitektura naše Ecommerce aplikacije omogućuje povezivanje bilo koje CRM/ERP aplikacije.

Vlastitim resursima možemo povezati vaš poslovni sustav na webshop ili možete sami izabrati da povezivanje izvrši vaš developer koristeći dobro opisane korake.

Izrada webshopa može trajati od mjesec do 3 mjeseca, ovisno o složenosti projekta.

Izrada-web-shopa-povezanog-na-poslovni-program

Povećajte prodaju s pametnim Ecommerce rješenjima

Dosegnite nove kupce s unaprijed dobro postavljenim marketingom

ecommerce-izrada-webshopa
izrada-webshopa-ecommerce-lp3

Mobilnost i sigurnost na prvom mjestu prilikom izrade web shopa

Započnite s sjajnim mogućnostima još danas!

Start

Mjesečna renta ili kupovina

Simply the best

Mjesečna renta ili kupovina*

* – ovisi o vrsti poslovnog sustava

CASE STUDIES

Dolores Ivankovic

BB New Look export-import d.o.o. utrostručio konverzije u manje od mjesec dana

BB New Look export-import d.o.o. eksluzivni je uvoznik i distributer svjetski poznatih modnih brendova za odjeću, obuću i dekorativni program za uređenje doma, poznat pod brendovima: Retro Shoes, Retro Denim, Retro Home i Kuća Mode. Distribuciju vrši kroz maloprodajni lanac koji se sastoji od 18 maloprodajnih jedinica, kroz koji obuhvaća koncepte: Multibrend i Online Shop retroshop.ba.

Za predstavljanje svojih proizvoda, koristili su zasebno Ecommerce rješenje.

Ideja iz BB New Look-a se učinila logičnom - jedan web shop, koji mora biti dovoljno fleksibilan za sve grupe proizvoda, povezan s poslovnim sustavom. Mogućnosti u administraciji su poseban dio priče, jer je naglasak stavljen na omogućavanje vrhunskih načina izvještavanja.

Naravno, osim olakšavanja u poslovanju, ideje za bolje konverzije na stranici, bolji dizajn, bolju navigaciju i bolje korisničko iskustvo posjetitelja web shop-a bile su prioritet.

Njihovi dobro dokumentirani zahtjevi su bili ključ komunikacije s Galileo i cijelo vrijeme su dijelili zajednički cilj - bili su uvjereni u uspjeh.

Što im je pošlo za rukom?

U manje od mjesec dana utrostručili su konverzije, kada se usporede sa svim prethodnim Ecommerce rješenjima.

Zaključak

Iz BB New Look-a navode da su na projekt partnera čekali jako dugo, jer je Ecommerce rješenje trebalo sadržavati desetine tisuća artikala, imati zasebne logike ponašanja po kategorijama i sve je trebalo biti povezano s postojećim sustavima.

Dalje navode da su profesionalnost i ekspertiza bili na visokoj razini tijekom cijela 2 mjeseca trajanja projekta. Pomoć i optimizacija oko organskog SEO-a, te brza i intuitivna stranica, ključni su razlozi koji su doveli do utrostručenja prometa.

Dolores Ivanković

BB New Look