Ugovori sa kupcima

Ugovori se koriste za definiranje posebne cijene artikala za određene kupce, koje vrijede u određenom vremenskom razdoblju.

Na ovaj način prilikom kreiranja ponude, potvrde narudžbe, računa u vremenskom razdoblju koje je definirano ugovorom uvažiti će se cijene koje su definirane u ugovoru sa kupcem.

U dijelu Općenito – Partneri, te odabirom određenog partnera otvara vam se dio vezan uz ugovore.

 Ugovori za parnera

Postoje tri načina definiranja cijene artikla za partnera koristeći ugovore:

  1. Definiranje popusta na ugovor – na ovaj način za sve artikle koje prodajemo kupcu definiramo popust na cijenu artikla (polje Generalni rabat)
  2. Definiranje popusta na grupu artikala – definiramo popust za grupu artikala koji prodajemo kupcu (dodajete grupe i rabat za grupu u dijelu ekrana predviđen za to)
  3. Definiranje popusta ili fiksne cijene na artikl – za odabranog kupca definirate popust za određene artikle ili određujete fiksnu cijenu za artikle (donji dio ekrana)

U slučaju da definirate popuste na sve tri razine (ugovor, grupa artikala, artikl), kreiranjem dokumenata prvo se uvažava popust ili fiksna cijena artikla, zatim popust na grupi artikala a zatim generalni popust na ugovoru.

Unos ugovora

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga. Prihvaćanjem kolačića, pristajete na naše uvjete.