Sastavnica

Sastavnica je popis sirovina i materijala od kojih se sastoji i proizvodi neki proizvod. Klikom na Artikli (prikazano na slici )

 

Slika: Artikli

prikazati će se ekran za uređivanje sa popisom svih artikla kao na slici ispod.

 

Slika: Sastavnice

Dvostrukim klikom miša otvorite artikl kojem želite dodijeliti sastavnicu. Nakon otvaranja artikla prikazati će vam se ekran kao na slici ispod. Odaberite dio koji se odnosi na Sastavnicu gdje možete dodijeliti sastavnice za otvoreni artikl.

 

Možete uočiti da otvoreni artikl u svojoj sastavnici sadrži tri artikla. Ako artikl nema definiranu sastavnicu, potrebno je da kliknete na mali znak (+) ispod naziva artikla u zelenom okviru. Nakon toga, klikom na gumb Dodaj stavku dodajete željenu sastavnicu sa popisa koji se prikaže u donjem desnom dijelu ekrana kada kliknete na novootvoreno polje u stupcu „Naziv artikla“.

Slika: Izbor sastavnica

 

Također možete unijeti i ostale parametre, raspoređene po stupcima. Ako želite ukloniti sastavnicu, označite je te kliknite na gumb „Ukloni stavku“.

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga. Prihvaćanjem kolačića, pristajete na naše uvjete.