Postavke

U postavkama aplikacije imate mogućnost definirati opcije koje se odnose za svakog korisnika posebno.

Svaki korisnik ima mogućnost definirati broj decimalnih mjesta prilikom unosa cijena na fakturama. Softver u pozadini radi sa svim decimalnim mjestima, dok se korisniku prikazuje definirani broj decimalnih mjesta. Klikom na Postavke a zatim Opcije otvara se mali ekran gdje za svaki dokument korisnik definira broj decimalnih mjesta.

Ako želite promijeniti jezik koji koristi FactorOne, kliknite na karticu „Postavke“ te vam se prikaže „Izaberite jezik“. Kada kliknete na navedeno polje prikazati će se popis svih dostupnih jezika. Klikom na željeni jezik, rad FactorOne u potpunosti prelazi na jezik koji ste odabrali. Na sljedećoj slici vidjeti ćete kako primijeniti engleski jezik na sučelje FactorOne.

Slika: Promjena jezika u FactorOne

Dodatne mogućnosti koje korisnik može promijeniti jest izbor teme, a također pozvati i opciju za Udaljenu pomoć, kako bi se korisnička podrška mogla uspješno povezati na vaše računalo.

 

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga. Prihvaćanjem kolačića, pristajete na naše uvjete.