Planogram

Na kartici „Općenito“ kliknite na dio „Skladišta“ kao na slici:

Slika: Skladišta – Planogram

Ovdje vrijedi obratiti pažnju na opciju „Planogram“ gdje na jednostavan način možete organizirati vaše skladište odnosno označiti mjesto artikla u skladištu. Kliknite na „Planogram“ te će vam se otvoriti ekran kao na slici ispod:

Slika: Planogram

Planogram ima svrhu da svakom artiklu u skladištu možete dodijeliti paletno mjesto koje je raspoređeno prema polici, stalaži i redu u kojem se nalazi. Na prethodnoj slici možete uočiti da sa lijeve strane ekrana nalazi se  popis svih artikala, a sa desne strane popis svih paletnih mjesta u određenom skladištu. Artikl dodjeljujete na paletno mjesto tako što sa lijeve strane ekrana, klikom na prazni kvadratić ispred naziva artikla, označite artikl te pridružite odgovarajuće paletno mjesto odabranom artiklu klikom na prazni kvadratić ispred naziva paletnog mjesta koje se nalazi sa desne strane ekrana. Kada ste odabrali odgovarajuće paletno mjesto i  odgovarajući artikl kliknite na „Spremi“.

Da bi provjerili da li pojedini artikl već ima dodijeljeno paletno mjesto, kliknite na željeni artikl te u donjem djelu ekrana možete vidjeti da li je dodijeljeno paletno mjesto artiklu.

Slika: paletna mjesta za artikal

Na slici možete vidjeti kako za artikl F-1000 Decoral Enaw 6060 postoje dodijeljena dva paletna mjesta u skladištu.

Da bi uklonili dodijeljeno paletno mjesto artiklu klikom miša označite ga te kliknite na gumb „Izbriši“.

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga. Prihvaćanjem kolačića, pristajete na naše uvjete.