Kilometraža

Uz evidenciju goriva važnu ulogu u praćenju voznog parka igra i evidencija kilometraže svakog vozila. Na osnovu unesene kilometraže i goriva u istom vremenskom razdoblju, dobivate izvještaj o potrošnji goriva na prijeđenoj kilometraži.

U modulu voznog parka, odabirom opcije Kilometraža otvara vam se lista sa popisom evidentiranih kilometraža za određena vozila kao i mogućnost evidencije nove kilometraže za vozilo (klikom na znak plus).

Na prethodnoj slici prikazan je ekran na kojem je evidentirana kilometraža vozila. Kilometražu evidentirate za određeno razdoblje (npr. na kraju mjeseca). Vrijednost polja „nova kilometraža“ ujedno će biti „početna kilometraža“ pri sljedećem unosu kilometraže vozila.

Evidentiranjem parametara za točenje goriva i prijeđenu kilometražu, u izvještajima možete dobiti potrošnju goriva i prijeđenu kilometražu vozila, po potrebi i kilometražu koju je ostvario određeni djelatnik upravljajući vozilom.

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga. Prihvaćanjem kolačića, pristajete na naše uvjete.