Izvještaji iz modula vozni park

U modulu voznog parka imate mogućnost jednostavne izrade izvještaja koji su potrebni. Jedan od izvještaja odnosi se na kilometražu i utrošak goriva vozila, izvještaj o potrošenosti i zamjeni guma, servisi vozila i sl.

Točenje goriva prikazuje vam izvještaj o ukupnom utrošku goriva u određenom razdoblju. Izvještaj možete filtrirati samo za jedno vozilo, za određenog djelatnika ili odjel. Na osnovu unesene kilometraže vozila i goriva, dobiti će te izvještaj za određeni period. Izvještaj možete filtrirati samo za jedno vozilo, za određenog djelatnika ili odjel.

Primjerice, na slici ispod možete vidjeti izvještaj goriva filtriran za odjel Opće službe.

Uz izvještaj o utrošku goriva postoje i pivoti točenja goriva, zamjene guma, servisa vozila. Moguće je implementirati i ostale vrste pivota ovisno od zahtjeva klijenta.

Svaka pivot tablica u FactorOne koristi se na jednostavan način opisano u sljedećim koracima: https://galileo.ba/knowledgebase/pivoti-u-factorone-u/

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga. Prihvaćanjem kolačića, pristajete na naše uvjete.